Site Haritas? ileti?im Atak Mail
 
Hizmetlerimiz
Personel Taşıma
Turizm Taşımacılığı
Öğrenci Taşıma
Araç Kiralama Hizmetleri
Özel Taşıma Hizmetleri
Neden GENÇ TUR ? Hizmet sektöründe profesyonel bir marka olmak için 1988 yılında kurulan GENÇ TUR..
Haberler
Diğer haberleri görmek için tıklayınız.
Öğrenci Taşıma
Özel Hizmet, Yüksek Güvenlik

İlkemiz, çocuklarımızın güvenliğini, konforunu, okul öncesi ve okul dönüşü yolculuklarını teminat altına almaktır. Her gün binlerce çocuğumuz yol arkadaşımız oluyor. Çocuklarımızın yolculuklarını özel eğitimli danışmanlarımızla daima tam zamanında ve konforla gerçekleştirmelerini sağlıyoruz.

Sürekli İyileştirme

Hizmet kalitemizi belirlenen yüksek standartlar ile sürdürüyoruz. Elektronik takip sistemlerinde partner olarak seçtiğimiz ARVENTO markasıyla bir adım öne çıkıyoruz. Sürekli eğitimlerle öğrencilerimizi daima yüksek hizmet standardında tutuyoruz.

Sürekli Denetim

Şirketimiz servis hizmeti veren tüm araçlarımızda bulunan Araç Takip Sistemi ile GPS uyduları sayesinde 7 gün 24 saat sayısal haritalar üzerinde izleyebilir; hızlarını, izlemiş oldukları güzergâhı, duraklama yaptıkları yerleri ve araçlara ait daha bir çok bilgiyi online olarak takip edebilirsiniz. Denetimlerimizi sadece elektronik ortamda sınırlı tutmayıp, araçlara ait fiziki kontroller ile yeterlilik kontrollerini de periyodik olarak yapmakta, denetim ekiplerimizi daima hazır tutmaktayız.

Sürekli Eğitim

Öğrencilerimize hizmet veren personellerimize sürekli eğitim sağlayarak, sorumluluğumuzun farkında olmayı çok önemsiyoruz.


Birkaç eğitim başlığımız:

Etkili İletişim Eğitimiİlkyardım EğitimiProblem Çözme ve Yaratıcılık EğitimiStresle Başa Çıkma EğitimiVaka Analizi EğitimiGüvenli Sürüşİş başı ve Oryantasyon Eğitimi

  genç tur
  genç tur
  genç tur
Araç İlaçlama
 
Okul araçlarının ilaçlanması ile okulda bulunan öğrenci ve öğretmenlerin hatta ailelerin sağlığının korunması ve hijyenik ortamlar sağlanması amaçlanır.
 
genç tur
 
Anasayfa Site Haritas? ?leti?im Atak Mail
Web Tasarım & Hosting
Atak Teknoloji
breitling superocean 44 limited edition buy tag heuer watches online india uk replica watches iced out rolex watches for sale rolex yachtmaster replica replica watches uk walmart sport watches tag heuer link blue face fake watches heuer cs3110 for sale tag heuer carrera calibre 5 black replica rolex cartier replacement watch straps rolex oyster perpetual 36mm review swiss replica watches genuine rolex replacement parts rolex quartz datejust rolex datejust uk