Site Haritas? ileti?im Atak Mail
 
Neden GENÇ TUR ? Hizmet sektöründe profesyonel bir marka olmak için 1988 yılında kurulan GENÇ TUR..
Haberler
Diğer haberleri görmek için tıklayınız.
Neden Gençtur
 

Hizmet sektöründe profesyonel bir marka olmak için 1988 yılında kurulan GENÇ TUR, titizlikle geliştirdiği ön görüleriyle, sistemli büyüme planlarıyla Kocaeli ve çevresinde yüksek standartlarda bir hizmet sağlayıcı olarak işneden geçn turbirlikleri geliştirmektedir.

GENÇ TUR bugün İstanbul, Kocaeli, Adapazarı illerinde aktif olarak hizmet sağlayıcı olarak kendini göstermektedir.

Gelişen koşullar içinde müşteri taleplerine duyarlı olmayı ilke edinerek, teknoloji ve kalite prensiplerini benimseyen bir yapı oluşturmayı başarmıştır. Hizmet verilen kurumlar kadar taşıdığı yolcuların memnuniyetini de ön planda tutmayı ilke edinen kurumsal yapısıyla ve büyüyen hedefleriyle daima yanınızda olmayı hedeflemektedir.

Gelişen ve genişleyen hizmet alanlarında yaptığı yatırımlarla müşterilerini bir çok alanda desteklemektedir. "Personel taşımacılığı, Turizm Taşımacılığı, Öğrenci Taşımacılığı, Araç Kiralama Hizmetleri, Özel Taşıma Hizmetleri” gibi hizmetlerle profesyonellere çözüm ortaklığı sunmaktadır.

 

 
Anasayfa Site Haritas? ?leti?im Atak Mail
Web Tasarım & Hosting
Atak Teknoloji
breitling superocean 44 limited edition buy tag heuer watches online india uk replica watches iced out rolex watches for sale rolex yachtmaster replica replica watches uk walmart sport watches tag heuer link blue face fake watches heuer cs3110 for sale tag heuer carrera calibre 5 black replica rolex cartier replacement watch straps rolex oyster perpetual 36mm review swiss replica watches genuine rolex replacement parts rolex quartz datejust rolex datejust uk